Bianca Boumans biedt nu nog meer voor beauty en welness
Bianca Boumans biedt nu nog meer voor beauty en welness

Pedicure bij Boumans Beauty

Algemeen

Naast verschillende schoonheidsbehandelingen kan men nu ook bij Bianca Boumans van Boumans Beauty in Ridderkerk terecht voor pedicurebehandelingen.

Na twee jaar de opleiding tot schoonheidsspecialiste te hebben gevolgd en aansluitend de tweejarige opleiding tot pedicure kan de Ridderkerkse haar klanten meer behandelingen aanbieden op het gebied van beauty en wellness. "Onze voeten dragen ons gewicht bij elke stap ons leven lang. Regelmatig een pedicure behandeling is dan ook geen overbodige luxe om problemen te voorkomen en/of te verhelpen" aldus de schoonheidsspecialiste.

Basisbehandeling

Zij verzorgt voor € 23,0 een basis pedicurebehandeling, die bestaat uit het desinfecteren van de voeten, knippen van de nagels, verzorgen van de nagelomgeving en het verwijderen van overtollig eelt en eventuele likdoorns. Ook behandelt ze kloven en eeltranden en kunnen verdikte nagels dunner gefreesd worden.

Voor meer informatie over de verschillende behandelmogelijkheden in de salon aan de Watermolen 36 in Ridderkerk-Drievliet kan men kijken op: www.boumansbeauty.nl. Voor het maken van een afspraak kan men bellen naar 06 1403 4537.

Advertenties uit de krant