GRNR-voorzitter Lennart van der Linden lanceerde de nieuwe website
GRNR-voorzitter Lennart van der Linden lanceerde de nieuwe website

Website voor Foodcenter

Algemeen

Met een druk op de knop heeft de voorzitter van de Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard (GRNR), Lennart van der Linden, deze week de nieuwe website www.foodcenterreijerwaard.eu gelanceerd.

Op deze site wordt informatie geboden over alle aspecten van Foodcenter Reijerwaard, waar potentiele kopers uit de agro/vers/food-sector naar op zoek zijn. Digitaal wordt informatie gegeven over onder meer de ligging van het gebied, de kavels en richtlijnen van de bestemming en de toegestane milieucategorieën aangeboden. Hiermee komen de ontwikkelaars tegemoet aan de vraag van ondernemers om alle informatie over de aankoop van grond op Nieuw Reijerwaard op een rij te hebben.

Foodcluster

Het Foodcenter Reijerwaard in Barendrecht/ Ridderkerk is het grootste gespecialiseerde agro/vers/foodcluster in Nederland, met een groot aantal dienstverlenende bedrijven die elkaar versterken, zoals internationale handelsbedrijven, verpakkers en bewerkers van groente en fruit, koelcapaciteit en pallethandel. Het nieuwe bedrijfsterrein in Ridderkerk biedt een breed scala aan vestigingsmogelijkheden speciaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een locatie waar de agrologistieke bedrijvigheid geconcentreerd is en waar goede verbindingen zijn.

Advertenties uit de krant