Het team van Sport en Welzijn met aanhang op de top van de Mont Ventoux
Het team van Sport en Welzijn met aanhang op de top van de Mont Ventoux

Mont Ventoux bedwongen voor MS

Algemeen

RIDDERKERK - Op 11 juni was het zo ver: Team Sport en Welzijn klimt tegen MS beklom, samen met andere teams van Klimmen tegen MS, de Mont Ventoux. De beklimming was om geld in te zamelen voor de strijd tegen Multiple Scleroses (MS) en om meer aandacht te vragen voor deze ziekte.
Alle deelnemers van Team Sport en Welzijn behaalden de top, waaronder veertien fietsers, vier wandelaars, één hardloopster en één scootmobielrijdster. In totaal heeft het team 38 keer de top bereikt. Leontien Viergever, organisator van Team Sport en Welzijn, zegt met trots: "Een jaar lang leef je naar deze dag toe en dan ineens is het zover. Alles valt op zijn plek met perfecte omstandigheden, een enorm eindbedrag en is het avontuur nog mooier dan dat je ooit had durven dromen. Ik ben super trots op ons team en iedereen die ons het afgelopen jaar gesteund heeft, in welke vorm dan ook!"
Het definitieve eindbedrag is nog niet bekend omdat er nog een aantal acties loopt, maar op dit moment staat de teller op bijna € 32.000. Hiermee is het streefbedrag van € 25.000 overtroffen. Verschillende acties, zoals het galadiner, de spinningmarathon, de rommelmarkten en de verkoop van MeeSjes zorgden voor mooie bijdragen. Team Sport en Welzijn benadrukt dat zij deze mooie prestatie nooit hadden kunnen behalen zonder alle donateurs, sponsoren en deelnemers en dankt hen allen.

Advertenties uit de krant