Afbeelding

Verkoop voor evangelisatie

Algemeen

RIDDERKERK - Elke laatste zaterdagmiddag van de maand is er op de bovenetage van evangelische boekhandel De Kandelaar verkoop van tweedehands boeken. De opbrengst van deze verkoop is voor evangelisatieprojecten in binnen- en buitenland.
De afgelopen maanden was dit boekengeld voor familie Den Toom in Zwitserland. De komende periode is de opbrengst van de tweedehands boeken maanden voor de familie Van den Beukel in New York. Zij werken via stichting Life in Messiah onder orthodoxe joden in de wijk Brooklyn. Pieter en Alike van den Beukel werden in 2012 door het International Christian Fellowship (ICF) in Rotterdam naar New York uitgezonden om er te werken voor de organisatie Life in Messiah International. Eerder werkten ze namens ICF twee jaar voor het Israëlisch Bijbelgenootschap in Jeruzalem.
Zaterdagmiddag 27 augustus is de boekenverkoop bij De Kandelaar aan de Sint Jorisstraat 10 van 13.00 uur tot 17.00 uur. Er worden geen tweedehands boeken ingekocht. Wel kan men geschikte titels voor de verkoop aanbieden. Voor meer informatie: www.de-kandelaar.

Advertenties uit de krant