Afbeelding

Thema-ochtend 'Dans' op CBS De Klimop in Rijsoord

Algemeen

RIDDERKERK - Woensdag 21 september hebben alle leerlingen van CBS De Klimop in Rijsoord gedanst. Op deze eerste thema-ochtend van dit schooljaar besteedden zij aandacht aan verschillende 21e-eeuwse vaardigheden. Ze werkten deze ochtend aan creatief én kritisch denken tijdens het ontwikkelen en uitvoeren van de dansen. Daarnaast werd geoefend met de vaardigheid 'samenwerken'. De leerlingen volgden workshops van ToBe en gingen in de klas aan de slag met verschillende vormen van dans. De ochtend werd afgesloten met een optreden voor belangstellenden op het schoolplein. Het was een groot succes! De kinderen hadden er ontzettend veel zin in en hebben voor een spetterende show gezorgd.

In totaal heeft De Klimop dit schooljaar vijf thema-ochtenden gepland. Tijdens deze ochtenden gaan we aan de slag met het ontwikkelen van de 21e-eeuwse vaardigheden met activiteiten rondom dans, muziek, toneel en cultuur.

De volgende thema-ochtend is op woensdag 9 november. Men is van harte welkom op deze ochtend om een kijkje te komen nemen. Deze dag is tevens de Open Dag.

Advertenties uit de krant