Afbeelding

Herfstfair Reyerheem

Algemeen

Zaterdag 5 november vindt op het Ontmoetingsplein van Aafje Reyerheem van 10.00 tot 15.30 uur de jaarlijkse Herfstfair plaats in samenwerking met Teamwijkidee3vliet/'t Zand.

De gezellig ingerichte kramen staan opgesteld in de recreatiezaal, tuinkamer en de hal. Ook dit jaar is er weer een gevarieerd aanbod: woonaccessoires, door bewoners gemaakte handwerkartikelen, kaarten, chocolade, aardbeien, kaas, speculaas, ondermode, bloemen, optidee artikelen, mode, zeep, cadeauartikelen, vogelhuisjes, Happy Stitchery Borduurwerk  etc. Ook kan men terecht voor informatie van de Buurtpreventie. Er zal een demonstratie kantklossen zijn door wijkbewoners. In de tuinkamer zal er een oud Hollandse snoepkraam staan. Om 14.00 uur is er een optreden van Peter Dons, die op zijn charmante wijze iedereen betrekt bij zijn mooie gevoelige en meezing liedjes.
Kinderen kunnen sjoelen, kastanjes raden en een mooi herfststukje maken. Tijdens de fair is er onder het genot van een kop koffie/thee en iets lekkers volop gelegenheid voor ontmoeting. Daarnaast kan men tijdens de lunch genieten van een broodje hamburger. Broodje kroket.


 

Advertenties uit de krant