Afbeelding

Toneelvereniging Barendrecht in Het Kruispunt

Algemeen

BARENDRECHT - Op 1 april staat toneelvereniging Barendrecht weer op de planken van theater Het Kruispunt. Zij spelen het blijspel Opa Apestaartje Punt NL, geschreven door Wilma Renes- Leertouwer.

Opa Apestaartje punt NL gaat over Henk van Wandelen die gedwongen moet verhuizen naar het bejaardentehuis Avondrood. Zijn kinderen helpen hem met de verhuizing. In Avondrood wordt de scepter gezwaaid door de pinnige juffrouw Kudelstaart. Gelukkig voor Henk zijn er ook leuke zusters. Alles draait in het blijspel om 'Madonna in 't Groen'. Maar ook om een gluiperige mannetje, een zuster die heel goed kan masseren, een metamorfose, uitzicht op een begraafplaats en hondje Fikkie. Uiteraard is het weer een stuk met de nodige verwarringen en veel hilariteit zoals men gewend is van de toneelvereniging.

Toneelvereniging Barendrecht treedt twee keer per jaar op in theater Het Kruispunt en staat garant voor volle zalen. Dit blijspel wordt geregisseerd door Judith Hougee. Kaarten á 16,50 euro zijn verkrijgbaar via www.theaterhetkruispunt.nl. Aanvang 20.15 uur. Na afloop is het nog feest bij horecagelegenheid Spruit. Meer informatie, rolverdeling en foto's van de repetities zijn te bekijken op www.toneelverenigingbarendrecht.weebly.com

Advertenties uit de krant