FOTO

KCR is kampioen

Algemeen

RIDDERKERK - KCR is zaterdagmiddag kampioen geworden. De Ridderkerkse ploeg won in een direct duel van concurrent Futura en is met nog één wedstrijd te gaan ook voor de andere teams niet meer in te halen. De supporters bleven lang in het ongewisse of er wel een kampioensfeest gevierd kon worden. Op het scorebord stond vaak een gelijke stand. KCR begon goed, maar gaf in de eerste helft ook twee keer een voorsprong van drie punten uit handen. In het tweede deel moest de thuisploeg zelfs in de achtervolging. Het leek na de hervatting helemaal fout te lopen, maar de door Futura geslagen bres werd weer gedicht. Na een paar keer stuivertje wisselen was het et voor de laatste minuut 24-24. Daarna was het toch KCR dat de winnende wist te maken en daarmee de titel  van 1F veilig stelde. KCR promoveert hiermee naar de overgangsklasse