Afbeelding

Younity Fest bij sv Slikkerveer

Algemeen

RIDDERKERK - The Sweetspot organiseert op woensdag 21 juni van 13.00 tot 19.00 uur het Younity Fest bij voetbalvereniging sv Slikkerveer.

The Sweetspot is een organisatie, die is opgericht door zes studenten van de Willem de Kooning Academie uit Rotterdam. Voor hun eindproject organiseren zij een evenement voor een goed doel. In samenwerking met de Stichting De Upside van Down wordt er een festival georganiseerd om een statement te maken tegen vervreemding.

"Wij zien dat er steeds meer vervreemding is in de samenleving. Daarom willen mij door middel van dit evenement laten zien, dat iedereen hetzelfde is. Door samen met mensen met het Syndroom van Down dit festival te organiseren, willen wij een ieder laten inzien hoe belangrijk het is om elkaar te accepteren" aldus de organisatoren.

De hele middag zullen er verschillende activiteiten plaatsvinden voor jong en oud. Ook is er gezorgd voor lekkere hapjes en drankjes. Daarnaast is er een ruim muzikaal aanbod, verzorgd door verschillende DJ's. De entree is € 2,--. Alle opbrengsten van de middag zullen gaan naar de Stichting De Upside van Down.

Advertenties uit de krant