KrantDessert juni 2017: Aardbeientoetjes....
AlgemeenAardbeientoetjes
Het toetje uit deze KrantDessert is gemaakt door Lisanne en Annet. Zij zijn bewoners van Meliom in Barendrecht. Ze vonden het resultaat zo lekker dat ze bijna hun vingers erbij opaten.
Dit heb je nodig:
Vier glaasjes
100 gram Monschou
125 gram opgeklopte slagroom
4 theelelpels suiker
Snufje koek- en speculaaskruiden
Zes Bastogne koeken
Aardbeien
Zo maak je het:
Klop de Monchou met de suiker de koek- en speculaaskruiden luchtig. Voeg dan de slagroom toe en schep het goed door. Verkruimel de Bastogne koeken en verdeel de helft hiervan over de glaasjes. Verdeel daarna het monchoumengsel over de vier glazen. Daarna nog een keer koekkruimels en als laatste de aardbeien.
Bekijk de video waarin Lisanne en Annet uitleggen hoe je het maakt via onze website.