Afbeelding

Terug in de tijd met cabaret

Algemeen

Op vrijdagmiddag 18 augustus is er een theatershow voor senioren in Reyerheem aan de Torenmolen 1 in Ridderkerk-Drievliet. Linquenda Theater brengt deze middag een cabaretshow vol verhalen en liedjes uit de tijd van toen. Zo vertelt Paul in deze voorstelling over de gezelligheid van de jaren 50 en 60. Het was bij vroeger bij hem gezellig thuis. Er werd nog gewalst tussen de schuifdeuren met  glas in lood ramen en dat laat hij weer even zien. Ook de muziek van toen komt nog weer even langs, waaronder het Franse chanson dat live wordt gezongen door Froukje.
Er kan met dit programma veel gelachen en herkend worden. De show bevat geen grof taalgebruik en er worden ook geen personen, achtergronden of religie op de hak genomen.
Naast de bewoners van Reyerheem kunnen ook wijkbewoners deze voorstelling bijwonen. De entree voor de bezoekers van buiten is € 5,-- per persoon, inclusief een drankje en een hapje. Het programma begint om 14.30 uur. Er is een kleine pauze waarin tijd is voor een drankje en na afloop volgt het hapje. Het is niet nodig om kaartjes in de voorverkoop te kopen. Iedereen is op de middag zelf van harte welkom
 

Advertenties uit de krant