Rommelmarkt in Slikkerveer

Het is nog mogelijk om kramen te reserveren voor de jaarlijkse rommelmarkt van Stichting Wijkactiviteiten Slikkerveer, die gehouden wordt op zaterdag 9 september. De kramen worden op deze dag weer opgebouwd nabij het WVC Slikkerveer aan de Reijerweg.
Inschrijfbewijzen zijn tegen contante betaling verkrijgbaar in het wijkcentrum. Particulieren kunnen zich voor € 32,50 van een kraam verzekeren. Dit bedrag is inclusief € 5,-- borg. Men krijgt dit geld na afloop terug mits de kraam schoon en netjes is achtergelaten en de 'rommel' niet elders is gedumpt.
Het is dit jaar voor kleine handelaren ook toegestaan om een kraam te huren. Uiteraard gelden hiervoor andere prijzen. Een kraam voor de professionals kost € 60,- (inclusief € 20,- borg) en is uitsluitend te reserveren op telefoonnummer 06 409 88 261.
De markt wordt gehouden van 09.00 tot 16.00 uur. Alle kraamhouders zijn verplicht om tot het eind te blijven. Eerder weggaan is niet mogelijk i.v.m. de veiligheid van de bezoekers. Voor meer informatie kan men contact opnemen via 06 409 88 261 of info@sws-slikkerveer.nl.