Dressuurclinic met Huberts

Op zondag 10 september is bij pensionstal de Paradijshoeve in Ridderkerk een dressuurclinic van Tonnie Huberts uit Beers.
Huberts is een bekende in de ruitersport en bij de KNHS. HIj heeft onder meer diploma trainer coach niveau 5 Subtop en KNHS coach niveau 4 NOC/NSF. Hij traint verschillende succesvolle combinaties in de dressuursport.
Deze clinic wordt georganiseerd voor de eigen pensionklanten van de Paradijshoeve, maar ook combinaties van buitenaf mogen zich aanmelden. Per uur zullen twee combinaties rijden. Bij de indeling van deze dag wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met het niveau van rijden. Voor combinaties van buitenaf kost deelname € 60,-. Hierbij inbegrepen zijn koffie/thee met iets lekkers.
De dressuurclinic bij de Paradijshoeve zal alleen doorgaan bij voldoende deelnemers en droog weer. Inschrijven kan tot 31 augustus via: pensionstaldeparadijshoeve@gmail.com o.v.v. dressuurclinic, graag met vermelding van naam ruiter/amazone, naam paard/pony en het niveau waarop gereden wordt.