<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221918&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=decombinatieridderkerk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=298" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo decombinatieridderkerk.nl
  • Alles
  • (15)
    Evenement

Pinkstermarkt in de Oudheidkamer

zaterdag 19 mei 10:00 uur

RIDDERKERK - Op 19 mei zal van 10.00 tot 16.00 uur weer de gezellige Pinkstermarkt in de Oudheidkamer aan de Kerksingel een bezoek van een ieder waard zijn. Men is die dag als vanouds weer van harte welkom op een wel héél fijn plekje in Ridderkerk: de Oudheidkamer. Er valt veel te beleven: naast koffie, thee en lekkere tussendoortjes als blauwkaikoeken en jams is er een aanbod van handwerkartikelen en huisvlijt, curiosa, puzzels, sieraden en speelgoed.

Ze kunnen nog producten gebruiken en daarom vragen ze iedereen eens thuis rond te kijken naar zaken, die niet meer gebruikt worden, maar die voor de pinkstermarkt erg geschikt zouden zijn. Het gaat dan vooral om curiosa, sieraden, handwerkartikelen, puzzels en spellen. Ze houden zich aanbevolen en zijn er blij mee. Door teruglopende belangstelling wordt men verzocht geen kleding, meubels, grammofoonplaten, boeken,  CD's en DVD's meer aan te bieden. Men is welkom om gedurende de openingstijden van de Oudheidkamer de spullen te komen brengen. In de nabije omgeving valt ook te genieten van gerookte visspecialiteiten en zullen de klanken van shantikoren de stemming zeker ten goede komen. 

De Oudheidkamer aan de Kerksingel 26 te Ridderkerk is geopend op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 13.30 tot 16.30 uur. Let op : op de Kerksingel geldt een parkeerverbod.


deel deze activiteit

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13537089&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=decombinatieridderkerk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=298" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>