• Alles

Buurtbingo

vrijdag 26 oktober 14:00 uur

Foto: JOHN NYBERG

RIDDERKERK - Op vrijdag 26 oktober is er op het Aafje Ontmoetingsplein Reyerheem weer een buurtbingo die in samenwerking is met Aafje en het Wijkidee team Drievliet. De bingo wordt gehouden voor wijkbewoners. Deze buurtbingo begint om 14.00 uur en kost vijf euro, hier is koffie met wat lekkers bij inbegrepen. De opbrengst van deze buurtbingo is voor de knaagdierenopvang Het Knaagspoor in Ridderkerk. De prijzen die gewonnen kunnen worden zijn aangepast aan de wijkbewoners, zoals bonnen van Albert Hein, de Coöp, slager of andere bruikbare bonnen. De zaal gaat open om 13.45 uur en de bingo duurt tot 16.00 uur.

deel deze activiteit