• Alles

Creamiddag in Gasterij de Ontmoeting

vrijdag 22 maart 14:00 uur

RIDDERKERK - Vrijdag 22 maart kan men van 14.00 tot 16.00 uur in de Gasterij naar de creatieve middag. Vrijwilligers van Facet Ridderkerk zorgen dat de materialen klaarstaan om iets leuks te maken. Men is van harte welkom om een keer te komen kijken en mee te doen. De creatieve middag wordt elke vierde vrijdagmiddag van de maand gehouden. Kosten voor deelname bedragen drie euro. Voor meer informatie over de creamiddag kan iedereen contact opnemen met Frances Kroeze van Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350 of frances.kroeze@facetridderkerk.nl. Bekijk www.facetridderkerk.nl voor meer informatie over activiteiten in de buurt.

deel deze activiteit