Afbeelding

Eieren zoeken en takkenhutten bouwen

woensdag 17 april 2019 14:00

RIDDERKERK - De Paasdagen zijn in aantocht. De Natuurvereniging IJsselmonde houdt op woensdag 17 april om 14.45 uur voor de jeugd
een speurtocht naar eieren. Niet alleen vogels leggen een ei. De activiteit vind plaats in het NME centrum De Groene Draak, Kastanjelaan 27, Ridderkerk.
Men kan gratis meedoen op 17 april van 14.45 – 16 uur. Opgeven kan online via https://www.natuurvereniging-ijsselmonde.nl/agenda. (vermeld de naam en leeftijd)
Deelname is beperkt, dus men wordt gevraagd om zich snel aan te melden. 

Takkenhutten bouwen
Op woensdagmiddag 17 april 2019 houdt Wild&Green van Natuurvereniging Eiland IJsselmonde "takkenhutten bouwen" voor kinderen. De activiteit vindt plaats achter de recreatieboerderij De Kleine Duiker aan de 3e Barendrechtse weg 511 te Barendrecht. Iedereen vindt hutten bouwen wel leuk. Heerlijk slepen en knutselen met takken van wilgen die in de afgelopen periode zijn geknot. Het is wel even puzzelen hoe men zo'n bouwwerkje maakt dat ook een tijdje kan blijven staan. De activiteit is voor kinderen van 6 tot 12 jaar, maar ouders zijn van harte welkom om mee te komen helpen. Bij kinderen tot 9 jaar zelfs heel graag. 


Men kan gratis meedoen van 14 – 16 uur. Opgeven kan online via https://www.natuurvereniging-ijsselmonde.nl/agenda. (vermeld de naam en leeftijd)
Deelname is beperkt, dus men wordt gevraagd om zich snel aan te melden. Meer info: www.natuurvereniging-ijsselmonde.nl/