• Alles
  • (10)

Midzomeravondwandeling in het Waalbos

vrijdag 21 juni 21:00 uur

RIDDERKERK - Op vrijdagavond 21 juni houdt de Stichting Natuurbeheer Waalbos een avondwandeling in het Waalbos met een drankje ter afsluiting. 21 juni is de langste dag en de start van de zomer. Al wandelend zullen ze luisteren naar de avondgeluiden van de vogels en andere dieren die in het Waalbos voorkomen. Zo is 's avonds de sprinkhaanzanger te horen maar ook de veenmol. Met een beetje geluk zien ze de ransuil en de bruine kiekendief jagen boven de sloten en velden. Verder vliegen er diverse vleermuizen. Streven is circa 23.30 uur weer terug te zijn bij het parkeerterrein. Na de wandeling drinken ze met elkaar een drankje ter viering van het begin van de zomer.

De wandeling start om 21.00 uur vanaf het parkeerterrein bij aan de Waalweg, gelegen achter het parkeerterrein van Ross Lovell. Deelname is gratis. Maximaal twintig deelnemers. Aanmelden kan via info@onswaalbos.nl of via de website ons.waalbos.nl

deel deze activiteit