<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221918&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=decombinatieridderkerk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=298" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo decombinatieridderkerk.nl
  • Alles
  • (1)
    Evenement

[Advertorial] Workshop: Zet zelf de Dikke Dames op het doek

zaterdag 23 november 13:00 uur

BARENDRECHT – Thea Duijnisveld geeft, bij uitzondering, deze keer een middag workshop 'Dikke Dames' schilderen. De laatste voor deze maand. De workshop is echt een uitje en geschikt voor individu, met vriendinnen of met collega's. Geheel in stijl van de beroemde dames staat gezelligheid voorop. Thea ontvangt u in haar atelier dat geheel naar de smaak van de Dikke Dames is ingericht. Natuurlijk gaat dat samen met zoetigheid en een drankje. Voor degene die niet van de dames gecharmeerd is heeft Thea genoeg andere voorbeelden om na te maken. Op de website staan alle afbeeldingen waaruit gekozen kan worden.

Sla de spijker thuis maar vast in de muur, want iedere deelnemer gaat aan het einde van de dag met een eigen creatie naar huis.

Ervaring is niet nodig. De doeken zijn voorgetekend. Men kan een eigen draai en kleur aan het schilderij geven. De workshops duren ca. vier uur en kunnen in overleg overdag of 's avonds gegeven worden. Als men niet in staat is om naar Barendrecht te komen is het ook mogelijk dat de workshops thuis worden gegeven. Kosten 32 euro inclusief koffie, thee, schildermaterialen en begeleiding.

Aanmelden kan via email: theaduijnisveld@hotmail.com of tel. 06-36320996.

In december gaan de workshops weer verder. Dan ontvangen de Dikke Dames u natuurlijk in kerstsfeer.

Meer info: www.theaduijnisveld.com


deel deze activiteit

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13537089&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=decombinatieridderkerk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=298" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>