• Alles
  • (4)

Rommelmarkt in Wijkcentrum De Fuik

zaterdag 9 november 9:00 uur

RIDDERKERK - Het gezelligheidskoor De Ridderkerkse Noordzangers houdt op zaterdag 9 november aanstaande weer de traditionele, jaarlijkse rommelmarkt in Wijkcentrum De Fuik in Drievliet, Ridderkerk. Vanaf 09.00 uur tot 14.00 uur is men van harte welkom. Zoals gebruikelijk is er weer voor elk wat wils, zoals: boeken, kleding, speelgoed, electrische apparaten, gereedschappen en meer. Ook zal er een permanente tombola/loterij gehouden worden met vele leuke en nuttige prijzen.

deel deze activiteit