• Alles
  • (12)

Annie M.G. Schmidt dag

zaterdag 18 mei 12:00 uur

RIDDERKERK - Jip & Janneke, Floddertje, Otje en Pluk van de Petteflet: zomaar een paar namen uit het grootse oeuvre van Annie M.G. Schmidt. Zaterdag 18 mei staat Bibliotheek Ridderkerk in het teken van deze bekende kinderboekenauteur. Doe mee met de sing-a-long en kijk een mooie film. Van 12.00 tot 13.00 uur zingen ze uit volle borst mee met alle bekende liedjes van Annie M.G. Schmidt. Dit onder muzikale begeleiding van Arthur de Kort van United by music. Vanaf 13.00 uur is het tijd voor een surprisefilm voor de hele familie. Welke gaan ze natuurlijk nog niet verklappen, maar toch een klein tipje van de sluier: het is een boekverfilming van, jawel, Annie M.G. Schmidt. Iedereen is welkom, jong én oud. De toegang is gratis en aanmelden kan op debibliotheekaanzet.nl/activiteiten.

Wat                : Annie M.G. Schmidt-dag

Wanneer        : Zaterdag 18 mei, 12.00 – 13.00 uur