Logo decombinatieridderkerk.nl
  • Alles

Huiskamerconcert 3JS bij Terre des Hommes

zaterdag 18 mei 16:00 uur

Foto: Rogier Jaarsma, 3JS

BARENDRECHT - Op zaterdag 18 mei aanstaande is het feest in de winkel van Terre des Hommes. Het is nu bijna een jaar geleden dat de goede doelen winkel volledig overstroomde. Inmiddels is de winkel op Onderlangs 22 weer opgebouwd. Ter gelegenheid daarvan verloten ze twintig keer twee kaartjes voor een uniek huiskameroptreden in de winkel van Terre des Hommes, verzorgd door de 3JS.

Op vrijdag 10 mei om 12:00 uur worden de winnaars bekend gemaakt. Naast de kaarten voor de 3JS worden ook twee winnaars getrokken die ieder twee kaartjes voor de voorstelling "Wanted" van Mrs. Einstein krijgen. Deze voorstelling vindt plaats op vrijdag 24 mei 2019, met dank aan Theater het Kruispunt. Alle winnaars worden per e-mail op de hoogte gebracht. De 3JS zijn ambassadeurs van de organisatie van Terre des Hommes Nederland. Zij helpen mee in de strijd om wereldwijd kinderuitbuiting te stoppen.

Het exclusieve optreden van de 3JS zal zaterdag 18 mei om 16.00 uur in de winkel van Terre des Hommes plaatsvinden. De Terre de Hommes winkel Barendrecht is te vinden aan Onderlangs 22, 2991 EM Barendrecht. 


deel deze activiteit