Logo decombinatieridderkerk.nl
  • Alles

Voorstelling "ik zou wel een kindje lusten"

dinsdag 25 februari 11:00 uur

RIDDERKERK - De tien mooiste dagen van het jaar komen er weer aan: de Nationale Voorleesdagen. Van 22 januari tot en met 1 februari maken we van voorlezen een feestje. Dit gebeurt natuurlijk het hele jaar door. Maar tijdens de Nationale Voorleesdagen schenken we nóg meer aandacht aan voorlezen aan baby's, peuters en kleuters. Dit doen we door middel van de mooiste verhalen en de leukste activiteiten. Het Prentenboek van het Jaar, Moppereend, en de andere boeken uit de Prentenboek TopTien staan hierbij centraal.

Wat is er te doen in Bibliotheek Ridderkerk centrum

Op zaterdag 25 januari trappen we de Nationale Voorleesdagen af met het Voorleesontbijt. Zingen, dansen, luisteren naar een mooi verhaal én lekker eten. De wethouder leest voor uit Moppereend. Dit is van 10.00 tot 11.00 uur. Men kan een plekje reserveren via debibliotheekaanzet.nl/voorleesdagen. Dan weten wij voor hoeveel kinderen we de tafel kunnen dekken. Op zaterdag 1 februari speelt Joes de voorstelling Ik zou wel een kindje lusten. De kleine krokodil vindt bananen best lekker, maar eigenlijk zou hij wel een kindje lusten. Een komische interactieve voorstelling gebaseerd op het gelijknamige prentenboek. Van 11.00 tot 11.45 uur. De toegang is 2,50 euro. Aanmelden kan via debibliotheekaanzet.nl/voorleesdagen. En het wordt nog leuker, want alle nieuwe jeugdleden ontvangen een vingerpoppetje van Moppereend. 

Praktische informatie

Voorleesontbijt: zaterdag 25 januari, 10.00 tot 11.00 uur, gratis toegang.

Voorstelling Ik zou wel een kindje lusten: Zaterdag 1 februari, 11.00 tot 11.45 uur, toegang is 2,50 euro, aanmelden gewenst. 


deel deze activiteit