Afbeelding
Foto:

Mini Fair en plantjesmarkt

zaterdag 14 mei 2022 10:00

Stichting Draagt Elkanders Lasten houdt op zaterdag 14 mei een mini fair met onder andere verkoop van ‘tweede kans artikelen’ (brocante), tweede kans boeken, Moldavische wijn en honing en houten speelgoed, enz. Ook zijn er stroopwafels en broodjes hamburger te verkrijgen. Verder is er heerlijke(Vega) tomaten- en groentesoep verkrijgbaar. De soep wordt verkocht in emmertjes van 1 liter voor 5 euro per stuk. De soep is vooraf per mail te bestellen via: soepactiesdel@outlook.com.  

Tijdens deze fair is ook de jaarlijkse verkoop van voorjaarsplanten zoals Geraniums, Bacopa, Petunia, knolbegonia en vele anderen.

De fair wordt gehouden van 10 tot 15 uur op de Noordenweg 81 te Ridderkerk (bij de Kringloop Noordenweg). Bij uitzondering is de Kringloop deze zaterdag ook open tot 15 uur.

De opbrengst komt geheel ten goede aan de hulp aan Oekraïense vluchtelingen in Roemenië en Moldavië. Bij de contactadressen in die landen van Draagt Elkanders Lasten komen dagelijks vele vluchtelingen aan. De hulp aan hen, door organisaties die alleen van giften afhankelijk zijn, kost erg veel.                                                                                                         

Een financiële bijdrage kan men overmaken naar NL30INGB0670471046 t.n.v. Stichting Draagt Elkanders Lasten te Ridderkerk o.v.v extra hulp.