Afbeelding
Foto:

Fiets4daagse Zuid-Holland Zuid

maandag 20 juni 2022 8:03

De 40ste Fiets4daagse vindt plaats van 20 tot en met 23 juni. Dit keer met verrassende elementen onderweg, waaronder een puzzel, verloting met mooie prijzen voor iedere deelnemer en een lage voorinschrijfprijs. De verschillende routes die verreden kunnen worden zijn gericht op de regio. Met de keuzemogelijkheden van de diverse afstanden, 15, 30 of 60 kilometer, is er voor elke deelnemer wel een afstand die haalbaar is. De voorinschrijving start op zaterdag 28 mei.

De start en de finish is aan de Vlasstraat bij v.v. Rijsoord. De routes van de 15 en 30 kilometer zullen langs de mooiste plekjes gaan die onze regio te bieden heeft.

Ondersteuning

De commissie, die bestaat uit leden van de Supportersvereniging v.v. Rijsoord en de Ridderkerkse Fiets Toer Club Rekreatoer, is verheugd dat veel lokale ondernemers de fiets4daagse ondersteunen. Zij vormen een stevige basis om de Fiets4daagse mede mogelijk te maken. 

Voorinschrijving vanaf zaterdag 28 mei

De Fiets4daagse start op maandag 20 juni en eindigt op donderdag 23 juni door de feestelijke en verkeersvrije Mauritsweg en Vlasstraat. De deelnemers kunnen zich voor 5 euro inschrijven bij één van de inschrijfadressen, ook in Barendrecht, Heerjansdam, H.I. Ambacht en Zwijndrecht. De inschrijving is mogelijk vanaf zaterdag 28 mei tot en met vrijdag 17 juni..

www.fiets4daagsezhz.nl.