Bedrijvengids

Assurantie Adviesbureau A.K. Bakker-Bloem

Assurantie-Adviesbureau A.K. Bakker-Bloem bestaat sinds 1958. Service en klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel.
Dat zeggen we niet alleen, maar de klanten ervaren dit vanaf het eerste gesprek tot in de lengte der jaren.

Door onze persoonlijke aandacht, know-how en service onderscheiden wij ons van andere kantoren.
De klant is bij ons geen nummer, maar een mens met een eigen situatie en behoefte(n).

Door middel van een quick-scan van de bestaande verzekeringsportefeuille kunnen wij al snel bepalen wat wij voor de klant kunnen betekenen.

Ons kantoor werkt zowel op schade- als levensverzekeringen zonder provisie.
Onze beloning vindt plaats in de vorm van een vooraf afgesproken vast bedrag per maand of jaar of op basis van uurtarief. Wel zo transparant!

Bij leven is dit sinds 1 januari 2013 verplicht gesteld vanuit de Wet, voor schade behoren wij tot één van de weinige kantoren in Nederland, die nu al zo werken (verwachte wettelijke verplichting voor schade in 2018!)
We bedienen zowel de zakelijke als de particuliere markt en door de mogelijkheden die de RegioBank ons biedt kunnen wij de klant een totaalconcept aanbieden van verzekeringen en bankzaken. 

Kom eens langs of bel vrijblijvend voor een afspraak, dan kunnen wij samen met u onder het genot van een kopje koffie bekijken wat Assurantie-Adviesbureau A.K. Bakker-Bloem voor U kan betekenen.

Contactgegevens

Assurantie Adviesbureau A.K. Bakker-Bloem

Pruimendijk 164

2989AL Rijsoord