Bedrijvengids

HEM makelaardij en taxaties o.z.

Over HEM
HEM betekent huis in het Zweeds. Iedereen die bezig is met zijn huis, of toekomstige woning, weet dat er niets zo persoonlijk is als een huis, groot of klein, huur of koop. Alle aspecten die hiermee te maken hebben, vragen dan ook om een persoonlijke aanpak. Dat heeft Xander Meulendijk, de drijvende kracht achter HEM, goed begrepen en daarom staan zijn diensten als een huis.

Immers zit Xander Meulendijk reeds 12,5 jaar in het vak en brengt een schat aan ervaring met zich mee. Zowel op het gebied van aan- en verkoopbemiddeling, als ook verhuur en taxaties. Door zijn werkzaamheden bij verschillende NVM-makelaarskantoren in de regio, weet hij precies hoe het werkt in met name Rotterdam, Ridderkerk, Barendrecht, Hendrik Ido Ambacht, Zwijndrecht, Dordrecht en Capelle aan den IJssel en beschikt over een breed netwerk.

HEM staat voor kwaliteit. Het makelaarskantoor is dan ook aangesloten bij de NVM en Xander Meulendijk is gecertificeerd bij Vastgoedcert. Middels het investeren in permanente educatie is HEM altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het bouwkundige, financiele en juridische vlak.

HEM hecht veel waarde aan persoonlijk contact. Tijd maken voor de klant is voor HEM vanzelfsprekend. Ook buiten kantooruren.

Iedereen kan bij HEM terecht. Zijn opdrachtgevers zijn onder andere particulieren, bedrijven, banken en verzekeraars, vastgoedeigenaren, projectontwikkelaars en woningbouwverenigingen.

Wanneer het onroerend goed betreft, komt de vraag 'wat kost het?' al snel boven. HEM hanteert een concurrerend courtagetarief en aankoopadvies is al mogelijk op basis van een uurtarief, maar aangezien iedere situatie anders is, verzorgt HEM graag een persoonlijke offerte.

Neem contact op met HEM

Contactgegevens

HEM makelaardij en taxaties o.z.

Schoutstraat 14

2981EZ Ridderkerk

Tel 0180 742222