Bedrijvengids

Ipskamp Elektro-Techniek

Sinds 1985 is Ipskamp Elektro-Techniek een begrip in Ridderkerk en omstreken.

Wij weten als geen ander dat er geen standaard oplossingen zijn voor elektrotechnische vraagstukken. Elk gebouw vraagt om een installatie op maat. Een van onze sterke punten is dan ook niet alleen het ontwerpen en installeren maar ook het ‘meedenken’ over een complete elektrotechnische installatie. Als erkend Uneto-VNI installateur bieden wij met onze medewerkers een constante en optimale kwaliteit.

Ipskamp Elektro-Techniek kan voor u  het ontwerp, aanleg en onderhoud verzorgen van uiteenlopende typen installaties, de belangrijkste zijn:

· Groepenkasten
· Verlichtingsinstallatie
· Noodverlichting
· Deurintercom en video
· CAI installatie
· Data netwerk
· Winkel inrichting
· Bedrijfsinstallaties
· Restaurant en keuken inrichting
· Onderhoud
· Inspectie elektrotechnische installatie
· Zonnepanelen

Er is meer!
Ook voor uw oprit, tuin of portiek hebben wij volop oplossingen in huis. Wilt u een oplaadpaal voor uw elektrische fiets of elektrische auto laten installeren? Een verlicht huisnummer, zodat bezoekers of de hulpdiensten uw woning eenvoudig kunnen vinden? Of een buitenlamp die aangaat zodra iemand uw tuinpad betreedt?

Energiezuinige Verlichting Bij Ipskamp Elektro-Techniek
Als VvE beheerder van een appartementen gebouw kunt u enorm veel besparen wanneer u uw verlichting vervangt door energiezuinige verlichting. Maar ook voor bedrijven en particulier kan een goed doordacht energiezuinig lichtplan enorm veel besparing opleveren. Ipskamp Elektro-Techniek uit Ridderkerk wil u hier graag bij helpen!

Service
De specialisten van Ipskamp Elektro-Techniek plaatsen de door u gekozen systemen op vakkundige wijze in uw woning. Maar daar blijft het niet bij. Want naast de standaard garantie op producten en onze diensten, zorgen wij indien gewenst ook in de toekomst voor onderhoud. Zo heeft u geen omkijken naar de techniek in huis.

Ipskamp Elektro-Techniek
Willemstraat 73
2983 EP Ridderkerk
0180-419891
info@ipskamp.nl
www.ipskampelektrotechniek.nl

Contactgegevens

Ipskamp Elektro-Techniek

Willemstraat 73

2983EP Ridderkerk

Tel 0180-419891