Bedrijvengids

Applicatietechniek van der Wal B.V.

Applicatietechniek van der Wal B.V. uit Ridderkerk is specialist in kunststofvloeren, industrievloeren en bedrijfsvloeren. Ook zijn we Preferred Applicator voor zowel Ucrete als Polyurea. Het aanbrengen van een design gietvloer, het met polyurea waterdichten van een tank, het uitvoeren van complexe betonreparaties, het leggen van ijzersterke Ucrete industrievloeren... Met een team van zeventien ervaren medewerkers voeren we uiteenlopende werkzaamheden voor opdrachtgevers in diverse branches uit.

Naast het aanbrengen van kunststof vloeren, bedrijfsvloeren en Ucrete industrievloeren, biedt Applicatietechniek van der Wal oplossingen als polyurea hotspray, lekkagedichting en vochtwering (van keldermuren tot tunnels), roofing, dakbedekking, tankbekleding, corrosiebescherming en waterdichting. Ook in betonbescherming, reparaties van beton, injecteren, ondersabeling, verlijming en chemiebouw, zijn we zeer ervaren.

Applicatietechniek van der Wal behoort tot een selecte groep die tot Preferred Applicator van BASF is benoemd. We mogen als een van de weinige applicatiebedrijven in Nederland diverse UCRETE vloersystemen aanbrengen. Een hoogwaardig en uniek systeem dat tegen de zwaarste belastingen kan. Ook Krypton Chemical heeft ons benoemd tot Preferred Applicator, en wel voor alle Polyurea Hotspray systemen, alle typen Rayston vloersystemen en alle Rayston cold applied waterproofing / waterdichting systemen.

Wilt u meer informatie over ons bedrijf, onze oplossingen, aanpak en ervaring? Neem gerust contact met ons op. Dat kan via 0180 487 645 of 06 209 885 32.

Contactgegevens

Applicatietechniek van der Wal B.V.

Kaartenmakerstraat 20

2984CB Ridderkerk

Tel +31 (0)180 487 645