Acties via Facebook. De regels.

28 mei 2015, 09:34

Deel deze actie

Via Facebook zijn op onze pagina regelmatig leuke acties te vinden in samenwerking met Barendrechtse winkeliers of bedrijven.

Deze promoties zijn op geen enkele manier verbonden met Facebook en zijn op geen enkele wijze gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook. De informatie die je verstrekt door mee te doen aan de actie verstrek je dan ook niet aan Facebook maar aan De Schakel Barendrecht.

De prijs staat duidelijk vermeld in de betreffende Facebookactie.

Iedereen mag meedoen aan deze acties. De winnaar wordt door BAR Uitgeverij via een random programma gekozen. De winnaar krijgt persoonlijk bericht. Ook via onze Facebookpagina wordt de winnaar vermeld. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

De uiterste datum om mee te kunnen doen staat ook in de betreffende Facebookactie.

Doe mee met deze lezersactie

Om te kunnen reageren moet u eerst inloggen.
Nog geen lid? Meld u zich dan gratis aan

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221916&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=decombinatieridderkerk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=298" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221915&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=decombinatieridderkerk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=298" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>