Sursum Corda fris van sta

Regionaal

Op maandag 2 september zijn de trainingen en repetities bij muziekvereniging Sursum Corda in Rijsoord hervat. Dit kon gebeuren in een, tijdens de vakantie, volledig opgefrist repetitielokaal. Een aantal vrijwilligers heeft de hele ruimte opnieuw geschuurd, gesaust, gelakt en van nieuwe radiatoren voorzien.

Ook de gordijnen lopen weer schoon over de nieuwe rails. Het eerste optreden dit seizoen is de donateursmars, die op donderdagavond de muziekvereniging door de straten van Rijsoord brengt. Twee dagen later speelt Sursum Corda voor de ANBO tijdens een informatieve dag op het Burgemeester Hofplein in Hendrik-Ido-Ambacht. Voor zaterdag 2 november staat het IJsselmonde Festival in Hoogvliet op het programma.

Herfstkoekeloeren

Tijdens de eerste week vonden er ook direct alweer diverse andere activiteiten plaats. Maandagavond werd het oud papier opgehaald en vond de eerste bestuursvergadering plaats. Ook diverse andere commissies zijn al weer begonnen. Zo wordt op zaterdag 12 oktober SC’s jaarlijkse HerfstKoekeloerenMarkt gehouden, waarvoor de voorbereidingen alweer in volle gang zijn. Voor deze rommelmarkt zijn de organisatoren op zoek naar bruikbare spullen. Alles wat nog goed bruikbaar is kan iedere woensdag- of donderdagavond tussen 19.00 en 22.00 uur worden afgegeven bij de Kraaienoot aan de Rijksstraatweg 287. Voor een afspraak kan men contact opnemen met André van Gameren 0180-426377 / 06-13394307.
Alle informatie over de muziekvereniging is te vinden op: www.sursumcordarijsoord.nl.

Advertenties uit de krant