Afbeelding

Sponsoring voor Tentenkamp Jeugdafdeling Slikkerveer

Sport

RIDDERKERK – Afgelopen zaterdag oktober kreeg het bestuur van de Stichting Jeugdsponsor van sv Slikkerveer een cheque overhandigd van maar liefst 1400 euro bestemd voor de tent van het Tentenkamp van de vereniging, dat aan het einde van het seizoen weer zal gaan plaatsvinden.

De dames Ingrid de Kreek, Emma van Aart, Marian Meuzelaar en Esther van Noordenne hebben in de voorgaande seizoenen vanuit de activiteitencommissie steeds verschillende activiteiten rondom het Tentenkamp en het grote E- en F- pupillentoernooi georganiseerd. Door middel van deze activiteiten is er via vele kleine en een aantal grotere sponsors geld ingezameld om ook voor dit seizoen 2013-2014 het Tentenkamp door te kunnen laten gaan.

Frank Kieboom en Richard Oorschot van het bestuur van Stichting Jeugdsponsor van sv Slikkerveer namen de cheuque in ontvangst en waren daar zeer verguld mee.
,,Dit kwam voor ons als een verrassing, maar wij vinden dit natuurlijk echt geweldig. Vanuit de jeugdafdeling van Slikkerveer proberen wij altijd zoveel mogelijk voor de kinderen te doen. Een Tentenkamp, zoals wij dat bij Slikkerveer hebben is al jaren uniek en iets waar we trots op kunnen zijn. Als die kinderen later ouder zijn geworden, dan hebben ze er met elkaar nog steeds over en kijken ze met heel veel plezier terug op hun Tentenkamp van vroeger’’, licht Frank Kieboom toe.

,,Daarnaast is het ook geweldig dat er vrijwilligers zijn, die zich hiervoor willen inzetten. Er zit heel veel werk en tijd in en dat vergeten de meeste mensen nog wel eens’’, vult Richard Oorschot aan.

Advertenties uit de krant