Afbeelding

Recordaantal jubilarissen bij Sursum Corda

Nieuws

RIDDERKERK - Tijdens de nieuwjaarsreceptie van muziekvereniging Sursum Corda mochten veel leden naar voren komen. Bij het begin van het nieuwe jaar is het huldigen van jubilarissen een mooie traditie van de Rijsoordse vereniging. Dit keer waren de bloemen, onderscheidingen en persoonlijke toespraken voor veertien leden.

In het zonnetje gezet werden Nikke Verhaaren (5 jaar lid), Miranda van Valen (10 jaar lid), Natasha Janssen (12½ jaar lid), Harm Liefers (12½), Adrie Ritmeester (12½), Jolanda van der Burg (25), Bas de Jong (25), Carin van Valen (25), Marco van Wingerden (25), Elselien van Gameren (40), Liane Janssen (40), Joke ’t Jong (40), Corrie Holdermans (40) en Henk van der Waal (60). Voor laatstgenoemde was speciaal de heer A. de Wit langsgekomen om waarderende woorden te spreken over deze oudgediende en dit werd zéér op prijs gesteld.

Tijdens de avond werd teruggeblikt op de activiteiten van het afgelopen jaar en vooruitgekeken naar wat weer een zeer actief jaar voor de vereniging moet worden. Daarbij was aandacht voor de inzet van de vrijwilligers en steun van sponsors, waar veel voor de vereniging mogelijk maken. De avond werd afgesloten met een bijzonder gezellig samenzijn van leden, familie en vrijwilligers. Foto’s en alle informatie over de vereniging zijn te vinden op: www.sursumcordarijsoord.nl.

Advertenties uit de krant