Afbeelding

Budgetvriendelijke autoshop

Regionaal

RIDDERKERK - Automonteur Michel van Dam is in Ridderkerk zijn eigen bedrijf gestart. De Heerjansdammer opende begin deze maand Michel’s Autoshop in een pand aan de Tinstraat 6Q op bedrijventerrein Donkersloot-Zuid. Hij presenteert zich hier als een “budgetvriendelijke occasionspecialist”.

De auto’s die hij te koop aan biedt zijn nooit duurder dan € 4.000,--. Ook met zijn reparaties, bandenservice, grote beurten en apk’s vraagt Michel niet de hoofdprijs. “Ik richt me met mijn occasions op de goedkopere prijsklasse, maar in mijn werkplaats weet ik raad met alle merken en modellen” zegt de ervaren monteur. Hij werkte de afgelopen twintig jaar voor verschillende dealerbedrijven en universele garages.

Op 40-jarige leeftijd heeft Michel de kans aangegrepen om voor zichzelf te beginnen. Toen een familielid hem wees op een geschikt pand in Ridderkerk was de beslissing snel genomen. “Natuurlijk een uitdaging in deze tijd, maar ik weet wat ik kan. Veel klanten schrikken van een hoge rekening na een reparatie of grote beurt. Daar kan ik het verschil maken. Als klanten tevreden zijn over de uitvoering en prijs zullen ze ook terugkomen” verwacht hij. Bij reparaties is vervangend vervoer mogelijk.

Michel’s Autoshop is geopend op maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en op zaterdagen van 10.00 tot 15.00 uur. Voor informatie en afspraken: 0180-769228 of info@michelsautoshop.nl. Website: www.michelsautoshop.nl.

Advertenties uit de krant