Gezonde kijk op Bijbel

Nieuws

RIDDERKERK - De afdeling Ridderkerk van de Nederlandse Patiënten Vereniging (NPV) houdt op donderdag 20 maart een ledenvergadering en thema-avond op D.V. 20 maart 2014 in gebouw Obadja.

Drs. Ben Hobrink zal op deze avond een lezing geven met als thema “Voedsel en gezondheid in de Bijbel”. Hobrink is bioloog met als specialisatie voedingsleer en is vooral bekend door zijn boek “Moderne wetenschap in de Bijbel; De Bijbel is de moderne wetenschap 3500 jaar vooruit”. In dit boek laat hij zien dat de moderne wetenschap heeft aangetoond dat de bepalingen over voedsel en gezondheid in de Bijbel nog steeds goed zijn voor de mens. Na de lezing is er gelegenheid voor het stellen van vragen. De avond in de zaal aan de Schepenstraat 4 in Ridderkerk begint om 19.45 uur.

Vrijwilligers

Het afdelingsbestuur hoopt op deze avond ook in contact te komen met nieuwe vrijwilligers. De vrijwillige thuishulp van de NPV-afdeling is dringend op zoek naar vrijwilligers voor het bezoeken van mensen, het doen van boodschappen voor zieken/ouderen, oppassen e.d. Tijdens de ledenvergadering kan men hierover meer informatie krijgen en zich als vrijwilliger aanmelden.

Advertenties uit de krant