Michel Visser nieuwe hoofdtrainer RVVH Dames

Sport

BARENDRECHT/RIDDERKERK - De huidige hoofdtrainer van de dames van BVV Michel Visser had al eerder bekend gemaakt de club aan het einde van het lopende seizoen te verlaten. Visser had het gevoel toe te zijn aan de volgende stap in zijn loopbaan.

Toen RVVH hem benaderde om vanaf volgend seizoen hoofdtrainer te worden bij de damesafdeling, bleek dat de uitdaging die hij zocht. In de gesprekken over deze functie voelden zowel RVVH als Visser het wederzijds enthousiasme, waarna men samen vrij snel rond kwam.

RVVH geeft aan ontzettend tevreden te zijn om een trainer met zoveel ervaring in het damesvoetbal aan zich te hebben kunnen binden. ,,Het aantrekken van Michel Visser geeft ons de kans om tenminste de stap naar bovenin de Hoofdklasse te zetten”, aldus Jurjen van Ameijde van RVVH. Michel Visser op zijn beurt geeft aan ,,er ontzettend naar uit te zien om met de talentvolle selectie van RVVH aan de gang te kunnen gaan”.

Michel Visser was sinds zes jaar trainer van Barendrecht, dat onder zijn leiding van de derde klasse naar de hoofdklasse opstoomde. Hij volgt na dit seizoen bij RVVH Remco Outjes op, die anderhalve maand geleden zijn vertrek aankondigde. Outjes blijft overigens wel voor RVVH behouden in een functie bij het mannenvoetbal.

Advertenties uit de krant