Afbeelding

Den Ouden zesde in Duitsland

Nieuws

REGIO - Juliette den Ouden uit Pernis vertegenwoordigde afgelopen zaterdag 22 maart Nederland tijdens de International Make-up Championship in Düsseldorf. Met 33 deelnemende landen is dit de meest toonaangevende wedstrijd voor visagisten ter wereld. Hier behaalde Juliette met een ongelooflijk goede score, de 6de plaats waarmee zij in de top 10 staat beste visagisten ter wereld! Een spannende wedstrijd, waarbij Juliette met een minimaal punten verschil verwijderd was van de wereldtitel.

,,Ik ben ontzettend trots en voel mij bevoorrecht om met mijn passie de top 10 beste visagisten wereldwijd te mogen bereiken," zei de visagiste na afloop. ,,Dit was een van mijn doelen om internationaal door te breken. Ik realiseer mij hoe bijzonder het is om uit zoveel deelnemers verkozen te worden om Nederland te vertegenwoordigen tijdens het wereldkampioenschap visagie."

Vandaag zit Juliette in de jurering bij World Style Contest waarvan de winnaar naar de World Wide Hairtour in Londen gaat. En morgen jureert zij de Student award bij de Nederlandse make-up awards 2014.

Advertenties uit de krant