Afbeelding

Den Ouden opnieuw genomineerd voor Coiffure Awards

Nieuws

REGIO - Winnares van de Make-up Awards 2013 Juliette den Ouden, eigenaresse van Visious Make-up & Hair, welke onlangs Nederland nog vertegenwoordigde en zesde werd op de wereldkampioenschappen visagie heeft deze maand ook nominaties in de wacht gesleept voor de meest prestigieuze haarmode - fotografiewedstrijd voor creatieve kappers in Nederland. Door haarstylisten uit binnen- en buitenland omschreven als dé belangrijkste wedstrijd binnen het vakgebied.

Juliette verzorgde de visagie voor twaalf regionale nominaties en sleepte zelf nog eens met haar eigen Avant garde inzending één van de tien landelijke genomineerden posities binnen. Haarstylisten uit het hele land werd gevraagd een professionele fotoserie van vier foto's in te sturen, waar het vakmanschap optimaal tot zijn recht zou komen. Een ware stormloop van creatieve inzendingen was het gevolg, met shoots geschikt voor de meest toonaangevende internationale fashion magazines.

Den Ouden:,,Vorige maand behaalde ik nog een plek in DE top 10 van beste visagistes ter wereld en nu ook nog eens dertien nominaties voor de Coiffure Award 2014! Wat verder veel mensen nog wel eens vergeten is dat mijn roots liggen in haarstyling en het knippen van haar. Ik ben dan ook super blij dat mijn jarenlange bloed, zweet en tranen nu ook wordt beloond met mijn eigen Avant garde inzending.”

Voor wie geïnteresseerd is om te weten of Juliette ook echt zal winnen met haar nominaties; de gala-uitreiking vindt zondag 11 mei plaats in de Amsterdam RAI en wordt gepresenteerd door Anouk Smulders.

Advertenties uit de krant