Afbeelding

Scoren bij de Ridderhof

Nieuws

RIDDERKERK - In de aanloop naar en tijdens het WK is het ook groot feest in winkelcentrum Ridderhof. De aftrap hiervoor wordt gegeven op zaterdag 31 mei. Vanaf die datum kan iedereen een WK-poster met wedstrijdschema afhalen bij de Oranjecaravan op het Delifranceplein en bij de winkeliers. Zo kan elke Ridderhofbezoeker volledig op de hoogte van alle WK wedstrijden die gaan plaatsvinden.

Op zaterdag 7 juni (tijdens de Ridderdag) kan iedereen in de Ridderhof op de foto met de Ridderhof Oranjeleeuw. Er kan met de levensgrote mascotte geposeerd worden op het Delifranceplein.

WK-competitie

Direct na de eerste WK wedstrijd (donderdag 12 juni} start de Ridderhof haar eigen WK competitie. Iedere zaterdag tijdens het WK is er op het Sint Jorisplein voetbalactie voor jong en oud. De deelnemers kunnen hiermee WK-Ridderhofpunten scoren. Degene die na vijf weken de meeste punten heeft verzameld wordt uitgeroepen tot de grote WK Ridderhof winnaar en ontvangt naast de Ridderhoftrofee geweldige prijzen. Gewoon meedoen voor de lol mag overigens ook.
De Ridderhof WK Competitie begint op zaterdag 14 juni met de Omhaal Arena. Daar kan iedereen, ongeacht de leeftijd, de eerste punten mee scoren. Alle kinderen krijgen op deze dag een Oranjefan ijsbeker.
Het feest gaat door op zaterdag 21 juni met de Voetbal Schietschijf. Hiermee is dan de bedoeling om zoveel mogelijk punten te scoren door de bal door één van de gaten te schieten. Op zaterdag 28 juni kunnen alle Ridderhofbezoekers meedoen aan het spel “Voetbal 4 op een rij”. Zaterdag 5 juli zorgt wacht de uitdaging met “Slingerbal”. Al staande op een blok kan men dan de bal naar een tegenstander slingeren en hopen dat deze zijn/haar evenwicht verliest. Wanneer dit lukt mag men nog een keer mikken. Degene die als laatste overblijft is de winnaar.
De WK Competitie van de Ridderhof wordt op zaterdag 12 juli afgesloten met “Rokkenvoetbal”. Het leuke van deze rokken is dat niemand de eigen voeten kan zien en dat maakt het knap moeilijk om de bal te raken of een coal te scoren. Aan het einde van deze dag wordt de winnaar van de Ridderhof WK-trofeee bekend gemaakt.

Advertenties uit de krant