Afbeelding

Techniektraining bij vv Rijsoord

Sport

RIDDERKERK - Voetbalvereniging vv Rijsoord organiseert in samenwerking met Jeugdvoetbalopleiding.nl techniektraining voor jeugdspelers in de leeftijd van zes tot vijftien jaar.

Deze techniektraining bestaat uit 10 lessen en zal starten op vrijdag 19 september tot en met 12 december. De techniektrainingen zullen worden verzorgd door ervaren techniektrainers op het kunstgrasveld bij Rijsoord van 18.00 -19.00 uur.

Door een veelzijdige techniektraining neemt niet alleen het balgevoel toe in beide benen; de trainingen stellen spelers ook in staat opbouwend en aanvallend voetbal te spelen. Geen kick en rush voetbal maar opbouwend, verzorgd voetballen. Dit geeft meer zelfvertrouwen en komt het spelplezier ten goede.

Dankzij een individuele techniekverbetering is het mogelijk het collectieve spel op een veel hoger niveau te brengen. Spelers worden zelfbewuster en eisen meer en meer de bal op. Ook jeugdspelers die geen lid zijn mogen zich opgeven voor deze unieke cursus onder leiding van professionele techniek-trainers via info@jeugdvoetbalopleiding.nl.

Advertenties uit de krant