Afbeelding

KCR G1 pakt eerste competitiepunt

Sport

RIDDERKERK - Afgelopen zaterdag heeft het G-korfbalteam van KCR haar allereerste competitiewedstrijden gespeeld. Op het veld van Vriendenschaar in Bodegraven stonden twee wedstrijden op het programma tegen andere verstandelijk beperkte teams, namelijk tegen Vitesse G2 en PKC G1.

De eerste officiële competitiewedstrijd uit de historie van het KCR G-team werd er meteen één die niet snel vergeten zal worden. Het begin was wat onwennig, omdat het voor KCR de eerste keer op een groot korfbalveld was. Maar na verloop van tijd kwam het team goed op stoom. Na een aantal mooie aanvallen resulteerde dit in een 1-0 voorsprong. Het team van Vitesse voerde vervolgens de druk op en had kansen op de gelijkmaker, maar de KCR verdediging hield lange tijd stand. In de allerlaatste seconde van de officiële speeltijd scoorde Vitesse alsnog de 1-1. Al met al een verdiende uitslag, wat het allereerste competitiepunt van KCR G1 opleverde.

De tweede wedstrijd werd gespeeld tegen PKC G1. Het KCR team oogde in deze wedstrijd vermoeid en het frisse aanvalsspel van de eerste wedstrijd was nauwelijks terug te zien. Desondanks werd het een spannende wedstrijd, die helaas met 4-3 werd verloren.

Op dinsdag 16 september om 19 uur speelt het door administratiekantoor Sierat gesponsorde G-team haar volgende wedstrijd. Deze bijzondere wedstrijd wordt gespeeld tegen het eerste team van KCR. Meer informatie over G-korfbal bij KCR via Lisanne Heijboer (lisanneheijboer@hotmail.com).

Advertenties uit de krant