Afbeelding

Het concept van Steaks&zo by Angelo

Regionaal

ROTTERDAM - Steaks&zo is een trendy steakhouse. De inrichting is een mengeling van jong en hip, waarbij deze zeker niet ten koste gaat van de gezellige sfeer. De smaakvolle gerechten die geserveerd worden zijn van kwalitatief hoog niveau tegen een vriendelijke prijs.

Op de menukaart is uiteraard vlees de hoofdmoot. Een logisch gevolg als gekeken wordt naar de achtergrond van de familie Schrijver. De gerechten worden altijd door de senioren Schrijver getest, gekeurd en verwerkt. Hierbij komt het stuk vakmanschap weer goed tot uiting.
De kaart biedt naast het specialisme van vlees uiteraard voldoende variatie op het gebied van vis- en vegetarische gerechten.


Het team van Steaks&zo bestaat uit ervaren enthousiaste medewerkers, welke als geen ander begrijpen dat de gasten een avondje uit zijn.
Steaks&zo richt zich op een breed publiek. De Bar&lounge is een onderdeel van Steaks&zo voor de mensen die even buiten de hectische stad willen bijkomen. De Bar&lounge heeft een trendy sfeer welke een jonge vlotte doelgroep aanspreekt. Deze mensen kunnen vanuit hun werk makkelijk binnen stappen voor een wijntje, glaasje bier of een cocktail.


Het restaurant past prima in de hedendaagse tijd. Naast de Bar&lounge wordt er voldoende ruimte geboden voor gasten die een gezellig avondje uit zijn. Of het nu gaat om gezinnen of een vriendinnengroep, Steaks&zo biedt voor een ieder een scala aan mogelijkheden.
In samenwerking met het naast gelegen restaurant De Keizershof biedt Steaks&zo ook ruime variatie voor het houden van feesten en partijen tot zelfs 200 gasten. De Keizershof biedt zelfs de unieke mogelijkheid om als trouwlocatie te fungeren. U kunt zowel de huwelijksvoltrekking, de receptie als het huwelijksfeest op deze locatie laten plaatsvinden.


Naast genoemde restaurants, is ook een ultra moderne bowlingcentrum gevestigd. Na een diner of lunch bij Steaks&zo wordt er korting op de baanhuur voor het bowlen verstrekt. De 8 bowlingbanen zijn op wedstrijdniveau gekeurd en hebben een computergestuurde puntentelling.
De locatie biedt diverse arrangementen voor bedrijven en verenigingen. Zo kan er een avond worden georganiseerd waarbij de gasten na het eten gezamenlijk kunnen gaan ontspannen tijdens een leuke bowlingavond.


Prijzen:
Hoofdgerechten beginnen al bij 14,50 euro. Voor 25 euro genieten gasten bij Steaks&zo by Angelo van een vier gangenmenu.


Openingstijden:
Steaks&zo is heel de week geopend met uitzondering van maandag.
Steaks&zo is gevestigd in de wijk Ommoord. Vlak bij het Alexandrium Shopping Center en op loop afstand van metrostation Hesseplaats. Met de auto is het goed te bereiken vanaf de A16 en A20.
Er is een groot eigen (gratis) parkeerterrein voor zeker 150 auto’s. Voor mindervaliden heeft Steaks&zo speciale parkeergelegenheden.


Steaks&zo by Angelo
Martin Luther Kingweg 7
3069 EW Rotterdam
010 455 13 33
info@steaksenzo.nl
www.steaksenzo.nl

Advertenties uit de krant