Wedstrijdverslag VV Sliedrecht – SV Bolnes

RIDDERKERK - De wedstrijd was net één minuut oud toen Melvin Zaalman, na een voorzet van Ronald Vrolijk, met het hoofd Bolnes op 0-1 zette. Hierna probeerde Sliedrecht Bolnes onder druk te zetten maar tot echte kansen leidde dit niet. In de 15e minuut kwam dan toch de gelijkmaker (1-1) door zwak uitverdedigen van Ferry Smit. Binnen 5 minuten na de gelijkmaker kwam Sliedrecht op een 2-1 voorsprong.

Ditmaal door simpel balverlies van Aleph Real Lopez. Dit was een harde les voor Bolnes dat in de 1e klasse hard wordt afgestraft door onnodig balverlies. Toch kwam Bolnes weer op 2-2. Een vrije trap werd door Derral Lionahr in de verre bovenhoek gekruld. Nog voor rust komt Sliedrecht op 3-2 wederom door zwak verdedigen van Bolnes. In de tweede helft ontspon zich een gezapig partijtje totdat Derrel Lionarh de bal kreeg aangespeeld en met een lobje zijn tegenstander probeerde uit te spelen. Joey Rijsdijk van Sliedrecht kreeg daarbij de bal tegen de handen waarop scheidsrechter van de Rest resoluut naar de stip wees en gaf Rijsdijk geel. Die daarop zo heftig protesteerde dat de scheidsrechter hem een tweede gele kaart gaf en dus rood kreeg. Rutger van Dijk benutte de strafschop en bracht de stand op 3-3. Echter vijf minuten voor tijd bracht Michael Lindberg met een kopbal de stand op 3-4. In blessuretijd werd Marleyson Mejia de ruimte ingestuurd. Hij speelde zijn tegenstander uit, gaf keeper Basjan Munten ook het nakijken en bepaalde zo uiteindelijk de eindstand op 3-5 voor Bolnes.