Afbeelding

Esther Vergeer bezoekt tv d’Oudelande

Sport

RIDDERKERK - Aanstaande zaterdag zal Esther Vergeer, tennisvereniging d’Oudelande bezoeken. Vergeer is één van de meest succesvolle Nederlandse sporters in de geschiedenis.

Zo won zij als tennisster zeven keer goud op de Paralympische Spelen en is 13 keer opeenvolgend ranglijstaanvoerster geweest tijdens haar tenniscarrière. Ze beëindigde haar succesvolle carrière van 470 opeenvolgende ongeslagen wedstrijden in het enkelspel. De Woerdense is nu directeur van haar eigen Foundation (Esther Vergeer Foundation) en stimuleert daarmee sportdeelname van kinderen en jongeren met een handicap.
In het kader van deze foundation zal Vergeer rond 11 uur worden verwacht aan de Oosterparkweg om een tennisclinic te geven. Naast de tennisclinic zal Vergeer ook een cheque in ontvangst nemen voor haar Foundation. Het bedrag op deze cheque is verzameld door de verkoop van chocoladerackets, beschikbaar gesteld door van Noppen chocolade atelier. Voorafgaand aan het bezoek van Esther Vergeer zal een toernooi worden gehouden voor de jeugd.

Het bezoek van Vergeer is de afsluiting van een jaar vol evenementen in het kader van het 35-jarig bestaan. Mede dankzij sponsorgroep “de Vrienden van d’Oudelande , de hardwerkende lustrumcommissie en alle andere vrijwilligers is het een geweldig jaar geweest voor de tennisvereniging
Iedereen is aanstaande zaterdag welkom op het park aan de Oosterparkweg om te komen kijken bij dit slotevenement en mogelijk een handtekening of foto met Vergeer te krijgen.

Advertenties uit de krant