Afbeelding

Doe een wens in de droomstoel

Regionaal

BARENDRECHT – Zaterdag 29 november houdt Inloophuis De Boei weer een expositie in de Centrumpost aan de Binnenlandsebaan 7 in Barendrecht.

De vorige exposities waren een groot succes. Naast de schilderijen, tekeningen en hoeden zal er dit keer ook een droomstoel staan. Deze stoel is gemaakt door verschillende gasten van het inloophuis. Bezoekers kunnen in de stoel plaats nemen en een wens doen. Daarnaast worden er ook foto’s gemaakt. De expositie wordt om 11 uur geopend door burgemeester Jan van Belzen. De gasten hebben een geheel eigen manier bedacht hoe de burgemeester dit mag gaan doen.

Inloophuis De Boei is een plek waar mensen met kanker (of naasten van mensen met deze ziekte) uit deze regio bij elkaar komen. Er worden leuke activiteiten georganiseerd en regelmatig zijn er lezingen van onder andere artsen. Er heerst veel creativiteit bij de gasten. Talenten worden ontdekt. De schilderijen en tekeningen zijn een groot succes. Maar ook het kleuren voor volwassenen wordt veel gedaan.
Uiteraard kan men ook in het inloophuis terecht voor aanspraak, een luisterend oor en een kopje koffie. Iedere maandag van 10 tot 16 uur.


Meer informatie www.inloophuisdeboei.nl

 

Foto's Corrie Feenstra

Advertenties uit de krant