Afbeelding

Bolnes op zoek naar een beetje geluk

Sport

RIDDERKERK - Ook deze wedstrijd had niet verloren hoeven te gaan. In de eerste helft was Bolnes oppermachtig, met grote kansen voor Wesley Strootman, op de paal, en Melvin Zaalman, net te kort.

Na goed doorzetten van Marleyson Meija over rechts werd er gevaar gesticht waar Nieuw Lekkerland geen antwoord op had. Hier had meer uitgehaald moeten worden. Maar de voetbalwet is anders, Nieuw Lekkerland had tot de 21e minuut nog niets gecreëerd maar uit een dood spelmoment konden zij de 1-0 binnen koppen. Na deze goal kwam Nieuw Lekkerland beter in zijn spel, maar kansen ontbraken. Bolnes was heer en meester zonder echt gevaarlijk te worden. Zoals de laatste weken steeds ontbrak het beetje geluk bij de SV Bolnes. Het verschil met de wedstrijd tegen Dinteloord was duidelijk waar te nemen. Veel beleving en geloof in een goed resultaat, maar geen geluk. De ruststand bleef 1-0 voor Nieuw lekkerland.

In de tweede helft veranderde het spelbeeld enigszins, Nieuw lekkerland kwam meer in de wedstrijd en SV Bolnes zakte verder terug en kwam niet meer echt aan het voetballen. Bij een bal die gemakkelijk kon worden uitverdedigd door Ferry Smit werd deze ingeleverd bij een speler van Nieuw lekkerland. Deze speler gaf de bal voor en werd ingeschoten. Deze had nog van de lijn gehaald worden maar werd door een eigen speler, Rudy Fortes, ingetikt, 2-0 voor Nieuw Lekkerland. Dit was tevens de eindstand. Met de winterstop voor de deur dient de technische staf en de spelers goed moeten gaan nadenken hoe het degradatiespook kan worden vermeden, want geluk dwing je af.

De eerste wedstrijd na de winterstop, 17 januari, is uit tegen Pelikaan, SV Bolnes wenst een ieder fantastische feestdagen en een gezond 2014.

Opstelling: Jordey Godijn ; Michael Lindberg; Roger Lieveld ( Kevin Muanza ) ; Martin Zaalman ; Ferry Smit ( geel ); Rudy Fortes ; Wesley Strootman; Marleyson Mejia; Aleph Real Lopez; Derrel Lionahr; Melvin Zaalman