Afbeelding

Energie Kerstloop

Sport

BARENDRECHT - Zondag 21 december 2014 organiseert atletiekvereniging c.a.v. Energie voor de veertiende maal de Energie Kerstloop, een KNAU-wegwedstrijd en prestatieloop over een afstand van tien Engelse Mijl of anders gezegd 16,1 kilometer. Prestatielopers kunnen naast de afstand van tien E.M. ook kiezen uit een afstand van vijf of tien kilometer.

Startplaats en parcours

De start van alle afstanden vindt om 13 uur plaats op de kunststofatletiekbaan van atletiekvereniging Energie op het sportpark De Bongerd te Barendrecht. Een snel parcours voert de deelnemers vanaf het sportpark De Bongerd over brede fietspaden tussen Barendrecht en Ridderkerk. Na afloop is er in de gezellige kantine van Energie alle gelegenheid om onder genot van een kopje warme chocolademelk bij te komen en van de prijsuitreiking te genieten.

Inschrijven, kleedgelegenheid, prijzen en herinnering

Na-inschrijven en het ophalen startnummers kan vanaf 11 uur tot 12.45 uur in de kantine van atletiekvereniging Energie op het sportpark De Bongerd aan de Dierensteinweg 10. De kosten voor deelname bedraagt 7,50 Euro bij na-inschrijving. Deelname staat open voor vrouwen en mannen, voor wedstrijdatleet en prestatieloper, voor jong en oud. Voor de wedstrijdatleten zijn er naast de hoofdprijzen in de overall dames- en heren categorie tevens prijzen beschikbaar in een aantal ‘master klasse’ bij zowel de dames als de heren. Er is voor iedere deelnemer sportdrank aan de finish en een mooie herinnering. Er is voldoende douche- en kleedgelegenheid aanwezig. NB Voorinschrijving 6 euro tot en met 19 december via www.inschrijven.nl
www.cavenergie.nl of 0180-617023.

Advertenties uit de krant