Afbeelding

Roparun Team 315 organiseert een Cross

Regionaal

BARENDRECHT - Zaterdag 17 januari organiseert het Roparun Team 315 uit Barendrecht een Trail in de Gorzen in Ridderkerk. Start en finish aan de Gorzenweg. Het startsein zal gegeven worden door Nelly Cooman, ambassadrice van de stichting Roparun.

Dit enthousiaste team doet dit jaar voor de vierde keer mee aan de Roparun. De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Team 315 is in 2011 ontstaan uit een groep mensen die bijna allemaal te maken hebben (gehad) met kanker.

Met deze trail wil het team een steentje bijdragen aan dit goede doel. Alle opbrengsten zullen dan ook ten goed komen van de Roparun.

Er zijn twee afstanden; vijf en tien kilometer. Om 12 uur start de tien kilometer en om 12.05 uur zal de vijf kilometer van start gaan. Inschrijven kan nog op de dag zelf. Kosten 8 euro voor de vijf en 11 euro voor de tien kilometer.

Het team heeft aan alles gedacht. Voor de zwakke blazen en om de laatste zenuwen de baas te zijn staat er een dixi. Kinderen zijn ook van harte welkom. Op het terrein zal een echte popcornmachine te vinden zijn.

Meer informatie via Facebook: https://www.facebook.com/team315Barendrecht
Of http://www.team315.nl/

Voor informatie over sponsoring: info@team315.nl

Advertenties uit de krant