Afbeelding

Inschrijving techniektraining bij VV Rijsoord

Sport

RIDDERKERK - Jeugdvoetbalopleiding.nl organiseert in samenwerking met vv Rijsoord vanaf maart 2015 techniek-training voor jeugdspelers in de leeftijd van 6 tot 15 jaar. Deze techniektraining bestaat uit tien lessen en zal starten op vrijdag 6 maart 2015 en duren tot 5 juni 2015.

 

Aan deze nieuwe cursus kunnen zowel spelers deelnemen die eerder deelnamen aan techniektraining als spelers die voor het eerst deelnemen.
Er is een basiscursus en een vervolgcursus. De spelers die reeds deelnamen in het najaar krijgen persoonlijk bericht over de vervolgcursus.

Voetbalvereniging Rijsoord hecht veel waarde aan technisch verzorgd voetbal dus techniektraining sluit daar volledig op aan.
Voetbalvereniging Rijsoord en jeugdvoetbalopleiding werken sinds dit seizoen samen om de jeugdopleiding van de vereniging ( verder) te optimaliseren.

De techniektrainingen zullen worden verzorgd door professionele techniektrainers. Je krijgt alle technische vaardigheden aangeleerd volgens de Wiel Coerver methode. Dankzij een intensieve en wedstrijdgerichte scholing zal de balvaardigheid en het zelfvertrouwen sterk toenemen.
De cursus techniektraining zal plaatsvinden op de locatie van vv Rijsoord en is beschikbaar voor zowel leden als niet-leden.
Voordelen van de Wiel Coerver methode: Door een veelzijdige techniektraining neemt niet alleen het balgevoel toe in beide benen; de trainingen stellen spelers ook in staat opbouwend en aanvallend voetbal te spelen, geen “kick en rush voetbal”. In het moderne voetbal wordt techniek veel belangrijker; topvoetballers als Messi en Ronaldo blinken vooral uit dankzij hun perfecte TECHNIEK!

Techniek leer je vooral door veel voetbalvormen uit te voeren die erop gericht zijn de controle over de bal te krijgen. Bij deze gevarieerde oefenvormen ga je ontelbare snelle acties maken en zal jij als speler je handelingssnelheid sterk ontwikkelen. Het aan- en meenemen van de bal en het verkrijgen van een prima traptechniek gaat hierdoor veel gemakkelijker omdat het totale balgevoel enorm vooruit gaat. Dit door veelzijdige techniektraining. Met deze trainingen wordt je gewoon in korte tijd technisch beter en daar haal je heel veel plezier uit!

Data techniektraining

- Vrijdag 6 maart 2015
- Vrijdag 13 maart 2015
- Vrijdag 20 maart 2015
- Vrijdag 27 maart 2015
- Vrijdag 10 april 2015
- Vrijdag 17 april 2015
- Vrijdag 24 april 2015
- Vrijdag 22 mei 2015
- Vrijdag 29 mei 2015
- Vrijdag 5 juni 2015


18 uur - 19 uur C,D,E,F,mini-F spelers.

De deelnemers worden in groepen geplaatst op basis van leeftijd en niveau.
Tijdens de verschillende vakanties zijn er geen techniektrainingen gepland.
De kosten voor deze techniektraining bedragen honderd euro voor alle tien techniektrainingen.
Zie voor informatie over de visie en werkwijze www.jeugdvoetbalopleiding.nl of www.vv-rijsoord.nl

Inschrijven
Inschrijven kan door een mailbericht te sturen naar info@jeugdvoetbalopleiding.nl. Zet hierin je naam en adresgegevens, je leeftijd en je telefoonnummer en vermeld tevens in welk team je speelt. Voor eventuele vragen kan men ook contact opnemen.

Verzoeken om samen met vrienden of vriendinnen in een groep geplaatst te worden zijn mogelijk.
Wacht niet te lang: want vol = vol!!!

Advertenties uit de krant