Afbeelding

Mini-trouwbeurs in Vertrekhal Rotterdam

Regionaal

ROTTTERDAM – Aan de Benjamin Franlinkstraat in Rotterdam zal zondag, in het kader van de Open Toptrouwlocatie Route, een mini-trouwbeurs plaatsvinden. Deze wordt georganiseerd door Evy IJsselstein van Evy’s Proposal en Peter Straver, eigenaar van De Vertrekhal.

 ,,Dit is slechts een opmaat naar de trouwbeurs in het Van Cappellenhuis op 22 februari,” zegt de onderneemster.

Toch staat er in de Vertrekhal een hoop te gebeuren. ,,We hebben leveranciers uit de trouwbranche uitgenodigd hun product daar ook te promoten,” geeft IJsselstein aan. ,,Er is een memory boom, sweet table met bruidstaart, dame met kokerrokken, een leuke BABS, visagiste en deejay. Daarnaast worden er kiekjes gemaakt en kan je je eigen memory laten schieten in een photobooth. Natuurlijk worden gasten ontvangen met een welkomstcocktail en hapjes en kunnen ze genieten van live-muziek. Bij het weggaan kunnen ze nog lekker shoppen in een Vintage Shop on Wheels.”
De Vertrekhal wordt steeds populairder. Het is robuust en stoer, maar ook stijlvol en warm. Individueel en anders dan andere trouwlocaties. Naast de officiële plechtigheid is het ook mogelijk om de receptie, het diner en het avondfeest binnen de Vertrekhal te houden. ,,De locatie wordt mooi aangekleed en staat in ceremonie-opstelling,” geeft de weddingplanner aan. Iedereen is zondag 8 februari van harte welkom van 11 tot 17 uur.

Advertenties uit de krant